19 Ekim 2014 Pazar

Sneijder cezayı kesti

  Galatasaray,dün akşam son dakikalarda gelen Sneijder'in iki füzesiyle Türk Telekom Arena'dan 2-1'lik
galibiyetle ayrıldı ve taraftarlarına bayram havası yaşattı.Ee tabiki de Galatasaraylılar için Fenerbahçe maçı bir derbiden daha fazlasını ifade eder her zaman.

  Sneijder derbide Volkan Demirel ile adeta oyun oynadı bir sağa bir sola yatırdı.Gollere gelecek olursak kaleci hatası mı yoksa Sneijder'in becerisi mi?

  İlk gol: Benim görüşüme göre Volkan Demirel,Sneijder şutu vururken tam da hazır bir durumda görünmüyor.Hatta Sneijder topa vurduğu zaman ise kendisini bir adım geri atıyor.Bu gol Volkan'ın yememesi geren bir gol olarak ön plana çıkıyor.

  İkinci gol:Bu golde Sneijder ustalığını konuşturuyor.Orta sahadan aldığı topu Fenerbahçe ceza sahasına kadar süren Sneijder,bekliyor bekliyor ve Volkan'ın soluna harika bir şut çıkarıyor.Burada Volkan'ın duruşunda veya başka birşeyde hata yok.Burada Sneijder'in becerisi ve şutlara ne kadar düzgün vurduğu açıkça görülüyor.

 ''Her horoz kendi çöplüğünde öter.'' diye bir söz vardır.Bunu derbilerde artık çok sık görmeye başladık Türk Telekom Arenada Galatasaray,Şükrü Saraçoğlu'nda ise Fenerbahçe'nin sesi çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşır mısınız?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...