4 Temmuz 2014 Cuma

BREZİLYA-KOLOMBİYA TAKIM DEĞERLENDİRMESİ

                        BREZİLYA-KOLOMBİYA TAKIM DEĞERLENDİRMESİ

   Brezilya
Brezilyanın etkili hücum oyuncuları var.Hulk,Oscar,Fred ve belkide en önemli oyuncusu Neymar.

Neymar turnuvaya damga vurması beklenen bir oyuncuydu.Fakat benim fikrime göre şu ana kadar pek de iyi olduğu söylenemez.Kötü olduğunu iddia etmiyorum fakat iyi olduğunu da söyleyemeyiz.Yani beklentileri karşılayamadı.

Oscar genç yaşına rağmen Brezilya takımının yükünü kaldırabilecek düzeye gelmiş bir oyuncu.Gruplardaki Hırvatistan maçında 90+1 deki güzel golüyle bir kez daha Brezilya taraftarlarının gönlünde taht kurdu.Felipe Scolari ona çok güveniyor ve göreceğiz ki bu maçta da ilk 11 de forma giyecektir.

   Kolombiya
Kolombiya'nın Brezilya'ya nazaran etkili oyuncuları az olsa da iyi oyuncalara sahip olduğunu söylemek mümkün.Bu oyuncular Jackson Martinez,Juan Guillermo Cuadrado, ve en önemli oyuncusu da kuşkusuz James Rodriguez.

James Rodriguez 22 yaşındadır.Bu yaşına rağmen  Kolombiya milli takımını sırtlayan oyuncu olmuştur.Uruguay maçını akıllara getirecek olursak kaleci Muslera'nın korkulu rüyası olmuştur o maçta.Attığı iki golle takımını çeyrek finale götürmüştür.Bana göre turnuvaya damga vuran oyuncu şimdiden James Rodriguez olmuştur.


Juan Guillermo Cuadrado:Tabiki şimdi James Rodriguez'e değinmişken Cuadrado'ya değinmemek olmaz.Cuadrado turnuvada da gördüğümüz üzere hırslı ve güçlü bir oyuncu.Bu gücünü ve hırsını oyuna döktüğünde harika bir maç çıkarıyor.Yaptığı asistlerle göz dolduran Cuadrado Brezilya maçında da Kolombiya'nın en büyük kozlarında birisi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bizimle paylaşır mısınız?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...